Monday, September 03, 2007

...εν αναμονή των Τοοl

...έτσι για να ανεβαίνουμε και λιγάκι γιατί πολύ από κάτω μας έχει πάρει τις τελευταίες μέρες...άντε μην τα πάρωωωωωωωωωωωωωωω


Who are you to wave your finger?

You must have been out your head...

12 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ηταν να πηγαινα,αλλα τελικα το ακυρωσα διοτι τα γκαφρα δεν φτανουν....!!!

Anonymous said...

Πλάκα με κάνεις ρε πρέζα tv. Η καλή DiDi Music είχε τα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 25 euro. Τζάμπα πράγμα. Αν δε τους έχεις δει κάνεις λάθος που δεν έρχεσαι. Τέσπα.

Michelle έκανες καθόλου practice τα λόγια σου; Σε θέλω έτοιμη! Πάντως από attitude μια χαρά πας. "Γράφεις" καλά με τα devilhorns...χοχοχο.

Καλά για την εκδότρια/δημοσιογράφο/κριτικό/blogger δε το συζητάω...

Έλα κι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση λέμε...

Zarathustra said...

...καλημέρα και στους δύο!Αγαπητέ συνάδελφε blogger πρωτίστως θα ήθελα να σε καλωσορίσω στο show!Συνεχίζοντας θα πρέπει να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα μιας και τα εισητήρια των Tool τυχαίνει να είναι απο τα πιο οικονομικά που έχουν βγει ποτέ στην αγορά...25euro αρχική τιμή μέχρι 20 Αυγούστου και τώρα η προπώληση ξεκινά απο 35.Μην το χάσεις είναι κρίμα...Εφόσον δεν ακυρώθηκε είμαστε τυχεροί να λες!
Κύριε dilated ατυχήσατε!Τα λόγια δεν μαθαίνονται στον αιώνα τον άπαντα!Αυτά είναι έκθεση ιδεών και όχι στίχοι!Όσο για τα devilhorns (χαχαχαχα δεν ήξερα ότι λέγονταν έτσι γαμωωωωώ)οφείλονται στην μουσική υπόκρουση the pot στα decks(εκείνο το φανταστικό βράδυ στο παρακμιακό μπαρ του Πυργίου που σου περιέγραφα τις προάλλες )
Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει...χιχιχι

lo-li said...

ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΣΤΟΑ ΤΟΥ GODFATHER ΦΙΣΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Σουρεαλλιστικότατο! \m/ YEAAH:-P

ΥΓ:Το "εκδοτρια/δημοσιογράφο/κριτικό/blogger σε μένα πάει; χιχιχιχι

Zarathustra said...

Σουρεάλ δεν λες τίποτα...ααα ρε Φυστέ μεγαλεία!!!!!Θυμάσαι την στραβωμένη φάτσα της barwoman που αποπειράθηκε να γίνει μια απο τις αυτόχειρες "παρθένες" στο άκουσμα των Alice in Chains και των Megadeath?
χαχαχαχαχχα

javapapo said...

Ο Φιστε η αλλιώς ΟΥΓΚ είναι μια απο τις πιο μεγάλες μορφές που γνώρισα στο Πυργι! Και στα πανυγήρια ήταν αρχηγός!

OYGGGGGGk μαζί με κάτι παναγίες δεξιά και αριστερά!

Zarathustra said...

paris>> Τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ολοκληρώθηκες σαν προσωπικότητα μετά από ένα καλοκαίρι στο αξιοζήλευτο Pyrgi village!Μπήκες βλέπω στο κλίμα και αντιλήφθηκες τι πάει να πει "πρωτόγονος" και τι "βλάσφημος"...ο Φυστές αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!
Πάντως, αν και δηλώνω φανατικά Κρητικιά, δεν ήταν συγκλονιστική εμπειρία?
15-16 Αυγούστου το χωριό τα σπάει στην κυριολεξία...Παρόλο που και εγώ "έλιωνα" σε κάποιο από τα γειτονικά πανηγύρια, στου Κοξαρέ, στους Αρμένους και ούτω καθεξής (Κρήτη πάντα) παρέα με μαυροφορεμένα κοπέλια...η Χίος μου έλειψε, έπαθα ένα στερητικό σύνδρομο αν και στιγμιαίο γιατί η Λεβεντομάνα βλέπεις είναι σαφώς ανώτερη! :-)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τώρα!Τα λέμε στους Tool!Έχε γεια, καλή σου μέρα!

8an said...

vre paliokoritsoooo pou eisai?????

Zarathustra said...

8an>>χαχαχαχαχαχαχχα καλώς τα μάτια μας τα δυό.... εδωωωωωωωωωωωωωωωωωώ είμαι!!!!Αδειούχος αδειούχος?Τι κάνεις honey???????Επιστρέψαμε όλοι πια στις βάσεις μας και τώρα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια!u r not alone out there!Καλή εβδομάδα να έχεις και μην χάνεσαι ρεεεεεεεεεε...γράψε και μια κουβέντα στο μπλογκ σου για τους φαν σου!σε φιλώ!

seaina said...

Καλώς σας βρήκα βρε σεις .. μια χαρά περνάτε βλέπω .. άντε πάντα τέτοια!

8an said...

αχ..ειδες... το ειπες και εγινε...δεν μελετουσεσ τιποτα αλλο???
ουτε στην τζοβανα φραγκουλη να το ελεγες.."πες το κ εγινε"

Zarathustra said...

Καλημέρα καπετάνισσα!welcome back...!Και εγώ Ρεθυμνάκι ήμουν ρεεεεεε άντε και του χρόνου...να ζήσει η λεβεντομάνα...περάσαμε καλά...ευτυχώς!!!!Σε φιλώ!