Thursday, February 26, 2009

StarDust


O κατά συρροή εγκλήματιας Μr. Stardust συνεχίζει να διαπράττει τις κακουργηματικές του πράξεις και να στοχεύει στο ψαχνό!!!!!!!!Στη σημερινή Άthensvoice - τι να πω ρε μεγάλε ειλικρινά- η ζωδιακή ανάλυση του Ταύρου έχει τόσο ενδιαφέρον που μου ήρθε να καραφλιάσω!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, μπορεί να κάνω σαν κατινάκι αλλά πως είναι δυνατόν - έστω και ας αποτελεί εξαίρεση - να πέφτει τόσο μέσα;;;;;;;; Μίλααααααααααα λοιπόννννννννννν!!!!!!! χαχαχαχαχα

Εξοργιστικόοοοοοοο!!!!! Αι σιχτίρ πρωινιάτικα!!!!!!!!!!!!!!!


ΤΑΥΡΟΣ: Να τολμήσω να ρωτήσω ποιος/α είναι αυτός/ή που ασκεί τέτοια εξουσία πάνω σου και σου φαίνεται τόσο σέξι που μερικές φορές δεν έχεις μυαλό για τίποτα άλλο; Ναι, ναι, ναι… Μιλάμε για τον Άντρα ή τη Γυναίκα που τους βλέπεις με εσώρουχα με το που μπαίνουν στο δωμάτιο ή στο χώρο που βρίσκεσαι. Είναι δύσκολο να πει κάποιος αν τέτοιου είδους περισπασμοί επηρεάζουν τη δουλειά σου ή αν αυτοί οι άνθρωποι σε γλιτώνουν από άλλα προβλήματα που θέλεις να ξεχάσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στο μέτωπο των σχέσεων και των κρυφών επιθυμιών, ο μίνι μαραθώνιος με την καριέρα σου δεν έχει τελειώσει. Πάνω στο άλογο είσαι με το ιππικό που επελαύνει για να σώσει το επαγγελματικό σου κύρος.

4 comments:

Artistz said...

Μολις τώρα σε βρηκα..
Ο τυπος στην Athens Voice,παρολο που τα ζώδια οχι απλα δεν τα πιστεύω αλλά ειλικρινα τα απεχθάνομαι κιολας,πιστευώ πως πραγματικα έχει βάλει καμερα στη ζωη μου και με παρακολουθει..ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με τη παρτη του..
τελοσπαντον,δεν σε εχω διαβασει ακομα σε αλλες αναρτησεις,θα σε διαβάσω και θα επιστρέψω να τα πουμε..

''Κοιμόμουν, κοιμόμουν, Απ' όνειρο βαθύ έχω ξυπνήσει Ο κόσμος είναι βαθύς Και πιο βαθύς απ' όσο η μέρα το 'χει στοχαστεί. Βαθύς ο πόνος του Μα είν' η χαρά απ' τον πόνο πιο βαθιά!''
γεια χαρά..

Υ.Γ. Για το καρκίνο τι λεει σημερα?

Zarathustra said...

εννοείται ότι κατα γενική ομολογία δεν πιστεύουμε στα ζώδια, αλλά η περίπτωση του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι πραγματικά ανίατη!!!!!!!
μπρρρρρ έχω αρχίσει να ανησυχώ και εγώ για κάμερες και τα συναφή...χαχαχχα..και αυτό που με εξιτάρει περισσότερο είναι ότι δεν λέει αερολογίες αλλά μιλάει για περιστάσεις και γεγονότα...που συμβαίνουν ή συνέβησαν...ενδιαφέρον εεεε λες και έχει το τρίτο μάτι....τεσπα....

μια τελευταία διαπίστωση, παρατήρηση....έχω μπερδευτεί λιγάκι, συγχώρεσε με αλλά...who ru ;;;;;;; xaxaxaxxaxaxa
καλά μην δώσεις στοιχεία εδω αλλά ένα συνθηματικό για να καταλάβω....κάτσε να μπω στο μπλογκάκι σου να δω τι κουμάσι είσαι;;;;; χαχαχαχχαχαχαχαχα
φιλιά πολλά ...σε περιμένω....

Zarathustra said...

συγνωμη φιλε/φιλη μου...μπερδευτηκα και νόμιζα οτι γνωριζόμαστε από κάπου...αγνόησε το προηγούμενο σχόλιο....

σου ποστάρω τον καρκίνο, αν δεν τον εχεις διαβάσει ακόμη:

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Όταν το μυαλό σου δεν σταματάει να σκέφτεται τρόπους για να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική ανασφάλεια, το πώς θα πληρώσεις τους λογαριασμούς ή το πώς θα ξεμπλέξεις από σχέσεις που φαίνεται ότι περνάν συμπληγάδες ή είναι ανύπαρκτες, το να μιλήσουμε για την απόλαυση που προσφέρει το σεξ μοιάζει σαν ανέκδοτο που στην τελευταία ατάκα προσπαθείς να βρεις πού είναι το αστείο. Η ειρωνεία είναι ότι με τον πλανητικό ορυμαγδό που συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 8ο οίκο σου και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες (25/3), η αγάπη είναι το μοναδικό αντίδοτο στα προβλήματα, τους πόνους και τα βάσανα που ζορίζουν την καθημερινότητά σου.

xaxaxaxaxxaxaxaxaxxa

Artistz said...

Δεν θα τον πετύχω?
Ρε συ τι ειναι αυτός?
Δεν σου κανω πλακα κουκλα..
Εχω μεινει παγωτό..

Προσπαθουσα να καταλαβω και εγω τι μου ελεγες στο μηνυμα σου και ειλικρινα ειχα κολλησει..

Αντώνης το ονομα μου και χαρηκα για τη γνωριμια.
Γεια χαρα!

Υ.Γ...Οργανωνουμε ενα ντου στο athens voice?..εγω θα τον χτυπαω και εσυ θα παρεις ολα του τα κειμενα που ετοιμαζει για τα ζωδια μας..

ρε τον απιστευτο τι γραφει?πλακα πλακα στο τελος θα αρχιζω να πιστευω οτι οντως μας παρακολουθει..
φιλια!