Thursday, October 02, 2008

diMiNiSheD

Μέσα από την ανθολογία των REM, ξέθαψα ένα εξαιρετικά επίκαιρο κομμάτι από το άλμπουμ Up...είναι επίκαιρο για δύο λόγους...πρώτον, λόγω της εμφάνισης του γκρουπ την Κυριακή 5 Οκτώβρη στο Καλλιμάρμαρο, όπου θα γίνει του ινδικού ποδοπατητού...δεύτερον, λόγω ενδότερων υπαρξιακών, βιωματικών αναφορών...είμαι σαφής, νομίζω ...:-)
Disfrutelo!

3 comments:

javapapo said...

για κάποιο λόγο αυτό με έκανε να αναζητήσω το bang and blame!

Anonymous said...

Αυτό είναι το κρυμένο διαμάντι του Up! Αν και μιλάμε για δίσκο διαμάντι έτσι κι αλλιώς. Ρε εσείς να πάτε. Σοβαρά. Το πολύ πολύ να μην είναι καλά. Αλλά αν τελικά είναι; ΟΚ για τους REM μιλάμε, εγώ αν δε δούλευα θα πήγαινα.

Βάζω το δίσκο τώρα και είναι σαν να είμαι στον Αγ. Κοσμά σχεδόν 10 χρόνια πριν. Όπως διάβασα κάποτε κάπου...ο Stipe μπορεί απλά να διαβάζει τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο και να σε κάνει να θες να κλάψεις. Χαρισματική φωνή!

Zarathustra said...

Είμαι ειδική στην εξόρυξη διαμαντιών...όχι απαραίτητα εκείνων της Νέας Υόρκης...αυτά είναι άλλα...επικίνδυνα "πετράδια"..δεν ξέρω τι λεω μου φαίνεται...χαχαχχα
η δουλειά βλέπεις...και η 1.30' απομαγνητοφώνηση έβλαψε τα εγκεφαλικά μου κύτταρα...
φυσικά και θα παω την κυριακή, γιατί ισχυρίστηκε κανείς το αντίθετο...εκεί με την λοιπή αδαή μάζα...θα μυηθώ στην μαγική φωνή του Μιχαλάκη (βλ.συνονόματος)