Friday, October 26, 2007

Do me a favour...

...κάνε να έρθουν οι Arctic Monkeys για μια και μόνο συναυλία στην Ελλάδα...είναι ζήτημα ζωής και θανάτου......cheer me up!
"....αν μετρήσω μέχρι το δέκα και με φωνάξει η μαμά μου για φαγητό τότε αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν...1,2,3,4...."

7 comments:

zodiac said...

teleia tha htan...ela pou de ginetai omos...giati na erthoun edo?ti proselefsi tha exei apo thn stigmh pou ola ta bouzoukia einai gemata...kai sto kato kato nomizei oti h kathe xazogomen kai o kathe tsiftetellhnas kserei tous arctic monkeys...?

Zarathustra said...

Φυσικά και έχουν πλήρη άγνοια...δεν απαιτώ από όλους αυτούς τους τσιφτετοέλληνες να γνωρίζουν τους Αrctic Monkeys...αλλά είναι κρίμα να έρχονται συνεχώς μεταλ ή ακόμη και εθνικ συγκροτήματα - θα μου πεις το μεταλ/εθνικ είναι πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα από ότι το indie/garage rock- και κάτι σύγχρονο να μην πλησιάζει ..ούτε καν σαν σκέψη...πάλι καλά που είδαμε και τους Pearl Jam...εγώ πάλι πιστεύω ότι θα έχει προσέλευση αν ποτέ αποφασίσουν να τους φέρουν Ελλάδα και βεβαίως θα είναι και μια καλή ευκαιρία να τους προμοτάρουν μιας και οι δουλειές τους μέχρι τώρα είναι θησαυρός!Οκ ίσως να υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα...αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα..
anyway...we just have to wait and see
farewell

Anonymous said...

Ναι κι εγώ θέλω πολύ να τους δω. Τσαμπουκάδες! Αν είχαμε πάει στο Βέλγιο...χαχαχαχα....τώρα περιμένουμε...ίσως το καλοκαίρι.

p.s. Γαμώτο ήθελα κι εγώ να χρησιμοποιήσω το "αν μετρήσω μέχρι..." σε post μου ;-)

seaina said...

Χα, μου θύμισες την Όντρει Τοτου (την ηθοποιό της Αμελί) που στην ταινία "Ατέλειωτοι Αρραβώνες", έκανε παρόμοια τεχνάσματα για να δει αν κάτι θα πραγματοποιηθεί ή όχι.

Zarathustra said...

seaina>> η τελευταία φορά που θυμάμαι να το έκανα αυτό το τέχνασμα ήταν πριν από 3 χρόνια...και να σου πω κάτι...βγήκε αληθινό...
αλλά αφορμή στάθηκε η ταινία η αλήθεια είναι...εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ...????
καλημέρα!

lo-li said...

Κι έσπασα το κεφάλι μου(ε εντάξει όχι στην κυριολεξια!) σε ποια ταινία ήταν..στο Αμελί ή στους Αραββώνες...μπράβο ρε καπετάνισσα!

Κοίταξε ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι Αrctic θα έρθουν στην Ελλάδα όταν 50ρίσουν...ΔΙΣ ΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΥ ΚΟΟΥ:-Ρ

lo-li said...

εε.. χμμ..όχι ΚΟΟΥ αλλά ΝΟΟΥ!