Thursday, July 19, 2007

Η Michelle στην χώρα των Musicless!

Η Δευτέρα δεν είναι ποτέ καλή μέρα για να ξεκινήσεις την εβδομάδα. Ειδικά στο ημερολόγιο της δικής μου ζωής θα έπρεπε να εξαιρείται. Μονόχνοτη, ασήκωτη, κάπως αδέξια θα την περιέγραφα για τον ρόλο που καλείται να παίξει, δειλά ανοίγει την αυλαία για να βγει στη σκηνή, να κεντήσει εκ νέου το σενάριο της ζωής μου. Έχω την πεποίθηση όμως ότι δεν πρέπει να την αδικήσω αυτή τη φορά, να την παγιδέψω σε γενικεύσεις. Πρέπει να βρω το θάρρος να παραδεχτώ ότι αυτή η Δευτέρα διαφέρει κατά τρόπο πανηγυρικό. Ίσως φαντάζουν extravagant τα λόγια μου αυτά κι όμως θα σας εξομολογηθώ ένα μυστικό! Πως μπορεί κάποιος «χτισμένος» μέσα σε 4 τοίχους από μπετόν και γυαλί να αισθάνεται την απόλυτη ευτυχία, την συγκίνηση που τοποθετεί αυτόματα στα μάτια του ένα μικροσκοπικό δάκρυ σαν σταλαχτίτη? Ένα δάκρυ που στέκεται στην άκρη του γκρεμού και παγώνει εκεί επί τόπου για να μην δείξει το πόσο την άγγιξε η ακατέργαστη μελωδία που ηχεί στα αυτιά της τόσο σημαντική και ίσως τόσο αυτοσχέδια και ασήμαντη για εκείνους! Είναι το τραγούδι της, καθιερώθηκε και τους ευχαριστεί για αυτό ολόψυχα! Εμπειρία καταπληκτική και όχι πληκτική όπως ήθελαν να πιστεύουν οι Musicless , συντονισμός και ώρες διδαχής από τον τραγουδιστή της μπάντας, και το αποτέλεσμα στο «Wherever I may roam» τέλειο. Ramones, Metallica, Guns nRoses, Scorpions, James, διάφορες επιμελώς ατημέλητες μελωδίες, και εγώ προς το τέλος της session/ πρόβας στο στούντιο της Λεωφ. Αθηνών να βγάζω τσιρίδες και νότες απείρου κάλλους – εδώ γελάμε- στο KKK took my baby away…που θα μπορούσα να περάσω καλύτερα δηλαδή, με τέτοια παρέα, με τέτοιο μπρίο και ατμόσφαιρα που θύμιζε εποχές επαναστατικές…το αστείο είναι ότι μου ερχόντουσαν στο μυαλό σκηνές από σπίτια γεμάτα με κόσμο- εναλλακτικές παρέες (σαν και την δική μου) αλλά με μούσια και μακριά μαλλιά που παίζανε μουσική με μια κλασική κιθάρα στο χέρι…δεν ξέρω αν είμαι ρομαντική αλλά έτσι φάνταζε στα δικά μου μάτια…μεταφέρθηκα σε ένα άλλο κλίμα σας λέω και επιμένω. Σας ευχαριστώ και τους τρεις πολύ πολύ…σας χρωστάω μια απομαγνητοφώνηση για το περιοδικό και ελπίζω πολύ σύντομα να γίνει published…έτσι ώστε κάποια στιγμή να μοιραστούν και άλλοι τα συναισθήματα τα οποία ένιωσα και εγώ μέσα στο στούντιο αυτές τις 2 ώρες που περάσαμε μαζί παρεούλα. End of session folks...μην γίνω και μελό γιατί δεν τα σηκώνω εγώ αυτά!

10 comments:

Anonymous said...

Το ζώδιο σου στη σημερινή Lifo γράφει μεταξύ άλλων...

"Βρες χειρολαβή, πιάσου γερά και τραγούδησε Ramones..."

Χαχαχα...είπες κάτι;

Zarathustra said...

Είχαμε τον Πανόπουλο στην ΑΤΗΕΝS τώρα έχουμε την Τζούλη...Μασίνο?
Διάβασα το ρημάδι το ζώδιο μου...τι σκατά γαμώτη μου γράφει πουθένα στο κούτελο μου "δυστυχισμένη"?χαχαχα
τι να πω...όχι δεν ;έχω κάτι να σου πω...μόνο αυτό...ΚΚΚ took my baby away..away from me...oohhhhh aaaahhhhh

Panagiotis Koutsompogeras said...

Michelle you are the sweetest singer in the whole West Attica and more! Singing

with ya is a unique perfect experience!

Come back to the reherseal room!

Rock and roll kissez!

Singing with ya is a unique perfect experience!

Panagiotis

Anonymous said...

"ατμόσφαιρα που θύμιζε εποχές επαναστατικές…" και εμένα αυτό μου έρχεται στο μυαλό!
Πότε θα την κάνουμε αυτή την επανάσταση ρε παιδιά!?
Thanks για τα καλά σου λόγια...
Σε περιμένουμε και την άλλη εβδομάδα...

Πως πάει?Daniel's saving Grace, drinks like Richard Burton,dance like John Travolta....hahaha

Stick it hard!

Zarathustra said...

Βρε βρε look who's here!!!!!!Αγαπημένα μου παιδιά δεν κάνει τίποτα, μην με ευχαριστείται...ίσως ένα μερίδιο από την φήμη σας θα μου ήταν αρκετό...χαχαχαχα...και ναι λοιπόν έχω την τιμή να σας παρουσιάσω δύο απο τα τρία μέλη των Musicless...σας τους παραδίδω...απολαύστε τους!!!!
Roll on που λες και εσύ box...

lo-li said...

Nα δω να δω πότε θα γίνει η απομαγνητοφώνηση...ΑΝΤΕ ΜΗ Σ ΑΠΟΛΥΣΩ! χαχαχαχα

seaina said...

Το σίγουρο είναι πως περνάς μια διαφορετική Δευτέρα και πως κατάφερες να μας μεταφέρεις τη συγκίνησή σου και τη χαρά σου!
Πάντα τέτοια κοριτσάρα!!

Zarathustra said...

Αααααα ρε καπετάνισσα...next time θα σε πάρω μαζί μου...είναι πράγματι εγωιστικό να μην μοιράζομαι αυτή μου τη χαρά με άλλους...θέλεις να ομορφύνεις την Δευτέρα σου λοιπόν...ραντεβού στο στούντιο της Λεωφ.Καβάλας!!!χιχιχι

blu note said...

Hello Michelle, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα χτες!
Ντροπή μου, αλλά δεν έχω δει ακόμα live τους Musicless. Την επόμενη φορά οπωσδήποτε όμως!
C U around :)

Zarathustra said...

Hello Lamprini!!! U found me first!Kαι σε ψάχνω από το πρωί με λάθος όνομα στα blogs!Εγω χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία...from now on θα τα λέμε συχνά διαδικτυακά και ελπίζω όχι μόνο!Όσο για την συναυλία που ακόμη δεν έχεις παραστεί...θα σε μαλώσω...αλλά πρώτα ο Παναγιώτης θα πρέπει να σε βάλει τιμωρία!χαχα
Χάνεις...την επόμενη φορά θα πάμε μαζί και θα δεις θα γουστάρεις τρελά!Ετοιμάσου λοιπόν...
Σε φιλώ...stay tuned~~~~~~