Saturday, July 14, 2007

Madrid-Lisboa

Πρίν 2 χρόνια στη Λισσαβώνα...η καλύτερη multicultural παρέα που είχα ποτέ...I love you guys!!!


Πρίν 2 χρόνια στη Μαδρίτη...οι συμφοιτητές μου και εγώ σε τρελά κέφια ...μετά από overdose μαθημάτων, εργασιών και παρουσιάσεων!!!
Νοσταλγώ...γαμώτο μου....και ονειρεύομαι να επιστρέψω...και θα επιστρέψω!!!
Soon...i guess!!!

10 comments:

Anonymous said...

μακαρι παντα στηνζωη σου να χαμογελας οπως στις φωτογραφιες.και μην ανησυχεις ανθρωπος που χαμογελα με αυτον τον τροπο τοσο αληθινα τοτε τα καταφερνει ΟΛΑ.μακαρι... αλλα...

Zarathustra said...

Θα το εκτιμούσα βαθύτατα αν δίνατε και κάποιο όνομα στο σχόλιο σας ώστε να μην χρειάζεται τώρα να σας απευθύνομαι απρόσωπα...ευχαριστώ πολύ όμως ανεξαρτήτου ονόματος,μακάρι να είναι όπως τα λέτε,μου δίνει δύναμη αυτή σας η διαπίστωση,εύχομαι να είμαι άξια και να τα καταφέρω!Ειλικρινά κάποιον μου θύμισατε με αυτά σας τα λόγια.Αν και το "αλλά" στο τέλος της πρότασης με καταθλίβει και δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω...καλήμερα!

seaina said...

Ααα τι όμορφες φωτογραφίες! Νοσταλγικές ..
Πάντα τέτοιες στιγμές να περνάς κοριτσάκι.

Zarathustra said...

Ευχαριστώ καλή μου!!!Μακάρι να ζούμε όλοι και εσύ και εγώ και ο διπλανός μας τέτοιες στιγμές - σκηνές βγαλμένες απο το σινεμά!Σε φιλώ...

Tf said...

Να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ να πάω Ισπανία... μ' έφτιαξες πρωί πρωί.

Καλημέρα δεσποινίς :)

Zarathustra said...

χαχαχαχχαχα....σήμερα ο καθένας με τον προβληματισμό του!!!!Εγώ δεν θα αξιωθώ να πάω James έτσι όπως τα κατάφερα με την διαχείριση των οικονομικών μου...έχω δει σχεδόν όλες τις συναυλίες και εκεί που θα έπρεπε να είμαι δεν θα πάω τελικά!!!!Εσύ αγχώνεσαι για Ισπανία...αλλά μην ανησυχείς εγώ έμενα 3 μήνες Μαδρίτη λόγω του μεταπτυχιακού αλλιώς ούτε ζωγραφιστή δεν θα την έβλεπα ...έχεις καιρό!!!!Είναι τέλεια πάντως...κανόνισε το!!!Χαίρομαι που σε βρίσκω στο blog μου...καλορίζικος λοιπόν!Stay tuned!!!!
Φιλάκια

Zarathustra said...

tf>> επίσης μην ξεχάσω να σου πω οτι είμαι φαν του avatar σου...αν και δεν γνωρίζω το κατά πόσο ταυτίζεσαι(δηλ.αν είναι πράγματι το πρόσωπο σου υπό επεξεργασία κτλ.) φαντάζει πολύ ανατρεπτική και είναι super wuay (που λέμε και στα ιθπανικά)χαχαχαχα...well done!

Tf said...

οοo danke! (που λένε στα γερμανικά)

Ναι, είμαι εγώ τις μέρες που βασάνιζα ανελέητα το photoshop (...ποιος βασάνιζε ποιον δηλαδή, αλλά τέσπα!)

Γενικά μου αρέσει να βλέπω avatars με real πρόσωπα (και περισσότερο αυτά που είναι επεξεργασμένα).

8an said...

na epistrepseis, to euxomai, o diolofonos panta gyrnaei ston topo tou eglimatos, me tin kali tin ennoia!
xairetismata apo ta e.s.

Zarathustra said...

Νατο και το φανταράκι της παρέας? Πως είσαι παιδί μου την παλεύεις καλοκαιριάτικα εκεί μέσα?Ελπίζω να βγει αληθινό το μοτο και να επιστρέψω κάποια στιγμή...χαιρετίσματα πολλά στα ε.σ.
να προσέχεις...έρχεται και καύσωνας!