Friday, March 23, 2007

Star(stalker)!!!


Kάθε βδομάδα διαβάζουμε με τον Κώστα το Stardust του Πανόπουλου και το Lifology της Αργυράκη (Αthens Voice και Lifo αντίστοιχα) και σκάμε στα γέλια γιατί έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής...όχι τον κλασικό πάντως...Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ...υποτίθεται ότι εμείς δεν πιστεύουμε σε ένα σωρό εικασίες που αραδιάζει τώρα ο κάθε τυχάρπαστος ...που αποκαλεί και τον εαυτό του αστρολόγο!

Τι κάνεις όμως όταν τους τελευταίους τρείς μήνες δεν έχει πέσει έξω ούτε λέξη στις προβλέψεις του/της...εγώ το έχω πει προ πολλού...κ.Πανόπουλε γνωριζόμαστε από κάπου, σε κάποια άλλη ζωή ίσως? Πότε θα πάψετε να καραδοκείται την ζωή μου...νιώθω σαν μαλάκας, λες και πήρα την θέση του Τζιμ Κάρευ στο Truman Show και ότι κάποιος είναι εκεί πάνω, με παρακολουθεί και ξεκαρδίζεται στα γέλια!Διαβάζοντας λοιπόν για μια ακόμη φορά το ζώδιο μου κοκκάλωσα...γούρλωσα τα μάτια και αποδέχομαι την μοίρα...αφού έτσι το θέλετε κ.Πανόπουλε θα σας δώσω αυτή τη χαρά να βγείτε και πάλι θριαμβευτής...ναι λοιπόν πέσατε και πάλι μέσα...για να δούμε που το πάτε ...που θα πάει αυτή η βαλίτσα...άντε να δούμε!

YΔΡΟΧΟΟΣ (20 Iανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

H ευγενική υποχώρηση/υποταγή/υποτέλεια (συνέχισε με οποιαδήποτε λέξη έχει ως πρώτο συνθετικό της το πρόθεμα «υπό») που περιμένουν όλοι από εσένα είναι ανυπόφορη κι έχει και τα όριά της. Bεβαίως η δουλειά (ή ο εξαναγκασμός) που έχεις κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, συμβιβάζοντας τα θέλω σου με τα θέλω των άλλων και τους στόχους σου με τους στόχους των άλλων, σε έχει εκπαιδεύσει στην ταπεινοφροσύνη αλλά κι έχει βαθύνει τη δέσμευσή σου να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. O Άρης, για ακόμα μια εβδομάδα στο ζώδιό σου, σε βάζει να ανατινάξεις γέφυρες, να ισοπεδώσεις σχέσεις που δεν λειτουργούν, να πεις αντίο σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος/η. Kι όμως, όταν επάνω στο άλογο είσαι έτοιμος/η να σηκώνεις το χέρι για να αρχίσει η έφοδος, ξαφνικά ο Ποσειδώνας σού δημιουργεί παράλυση, η φωνή δεν βγαίνει από το στόμα, το άλογο πέφτει στο χώμα από αδικαιολόγητη κούραση και η μάχη φαίνεται μάταιη. Tότε, η μόνη σου επιλογή είναι και πάλι ο συμβιβασμός - ναι, το σύμπαν θέλει να σε αλλάξει τελείως.


Τι να πω τώρα...να ουρλιάξω?

2 comments:

lo-li said...

χαχαχαχα! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ! Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι ο Πανόπουλος πραγματικά μας παρακολουθεί όλους σε συνεργασία με τον Τριανταφυλόπουλο..Κρυφές κάμερες παντού...Παναγία μου τρόμαζω όποτε το σκέφτομαι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Anonymous said...

Χέσε το Ποσειδώνα...

Έπεσε το άλογο; Σήκω και στάσου στα πόδια σου. Στο έχω ξαναπεί. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και κοίτα τι θες εσύ. Προτεραιότητα έχει ο ευατός σου και όχι οι άλλοι.