Friday, March 30, 2007

Ζarathustra strikes again...


Καλά το ότι έχω γίνει δημόσιο μνημείο, έκθεμα και τα λοιπά...το ήξερα έδω και καιρό...γνωρίζω ότι με θαυμάζει ο κόσμος και οτι με προσκυνάει όποτε βρεθώ μπροστά του...γιατί πάνω από όλα είμαι και μετριόφρων άνθρωπος...αλλά ότι θα με κάνανε και προβολή μέσω slights σε μαγαζί αθηναϊκό κάπου στην οδό Κολοκοτρώνη δεν το περίμενα...μα έχω τόσους πολλούς φαν πια που δεν μπορώ να τους κρυφτώ!Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζειειειει.....Που λέτε, με το που αντιλήφθηκαν οτι βρισκόμουν στο χώρο τους...για να με τιμήσουν πετάξαν το όνομα μου στον τοίχο μέσω προτζέκτορα...έτσι για το καλωσόρισμα βρε παιδί μου...πωπω με σκλαβώσατε σας είμαι ευγνώμον για την προσήλωση σας στο όνομα μου και σε όλα αυτά που πρεσβεύω αλλά πως να το κάνουμε τώρα...χαλαρωωωωωωωωωώστε μωρέ και σεις λίγο....πολύ witty πάντως δεν μπορώ να πω!σας ευχαριστώ!


Υ.Γ. μια επισήμανση όμως... να μην επαναληφθεί εεεεεεε και τα σπάσω όλα...έχετε κάνει ορθογραφικό λάθος στο zarathustra ....για να μην πω οτι του @@@ την μάνουλα και ακουστώ σαν τραμπούκος!άντε γειά!

3 comments:

lo-li said...

χαχαχαχα ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ! ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΑΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟΟΟΟΟΟ

ΥΓ: Παιδιά αυτό συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει. Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας!

Anonymous said...

Συνέβη όντως. Αλλά δε θα περάσει έτσι. Ήδη βρίσκομαι σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του μαγαζιού για να απομακρυνθεί το Ζαρατούστρα και να αναρτηθεί (με μεγαλύτερα γράμματα) το DILATED.

Μπορεί η φίλη μας να κέρδισε τη μάχη, αλλά ο πόλεμος για την ανάδειξη του μεγαλύτερου ψώνιου συνεχίζεται! :-P

Zarathustra said...

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχα....ψωνάρες όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!
και μην ξεχνάτεεεεεεε
σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωώ
............
Κίκα ευχαριστώ για τις φωτο!!!