Tuesday, December 19, 2006

The Omen!


Ακολουθεί απόσπασμα από την ιστοσελίδα http://www.e-paideia.gr/ που προβλέπει δυσοίωνο το μέλλον των blogs…ευσεβείς πόθοι…αν νομίζετε ότι έτσι εύκολα θα μας ξεφορτωθείτε είστε πολύ γελασμένοι…εντάξει είπαμε έχουμε υποχρεώσεις που τρέχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε της προσπάθειας να εκφράζουμε αυτό που πιστεύουμε , σε αντίθεση με τον υποφαινόμενο κύριο Πάλμερ … ο οποίος ισχυρίζεται ότι«ο καθένας πιστεύει ότι έχει να πει κάτι, μέχρι τη στιγμή που του δίνεται η δυνατότητα να το κάνει» …και μετά τι κύριε αναλυτά? Χορταίνουμε τόσο πολύ που έπειτα δεν έχουμε τίποτα πλέον να πούμε?…αυτό δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει κατά γενική ομολογία …οι φαν του είδους και τα άτομα με ευρύτερες αναζητήσεις παραμένουν πιστοί …και ξέρω ότι είναι καμπόσοι all over the world…όταν μπαίνεις στο χορό αναπόφευκτα θα χορέψεις…είναι σαν μια αύρα που σε παρασύρει θες δεν θες…otherwise you give up from the right beginning…ίσως να έχω και άδικο για μικρές εξαιρέσεις..but who gives a shit..(μετά συγχωρέσεως)
and by the way ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ...


Σημείο-καμπή για τα διαδικτυακά ημερολόγια (blogs) θα αποτελέσει το 2007, αναφέρει Το Βήμα (15.12.2006). Και τούτο, διότι, κατά τη διάρκεια του ερχόμενου έτους, τα blogs αναμένεται να μειωθούν στα 100 εκατομμύρια.
Αυτή είναι η εκτίμηση της εταιρίας Gartner, σύμφωνα με την οποία το μέλλον των blogs προαναγγέλεται δυσοίωνο. Οι αναλυτές της εταιρίας αναφέρουν ότι περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες του ΄Ιντερνετ έχουν ήδη σταματήσει να γράφουν στο προσωπικό τους blog κι αυτό διότι οι περισσότεροι βαριούνται να το ανανεώνουν.
Πρόκειται για μία εφήμερη ενασχόληση, η οποία πολλούς γοητεύει αλλά και κουράζει ταυτόχρονα.

3 comments:

Anonymous said...

Βασικά δεν έχουν άδικο σε αυτό που λένε. Η όλη σκέψη είναι σωστή, αφού πολλά blogs μένουν "ανενεργά" μετά από κάποιο καιρό. Οπότε πρακτικά ο αριθμός των ενεργών blog θα είναι μικρότερος. Το θέμα είναι πως και πάλι θα είναι αρκετά μεγάλος. Άσε που κανείς δε ξέρει τι μπορεί να προκύψει.

Επίσης να σημειώσω πως αυξάνει ο αριθμός των podcasters. Έτσι αποδεικνύεται, εν μέρει, η εξέλιξη...

Zarathustra said...

εγώ προσωπικά διαφωνώ με τα λεγόμενα του αναλυτή Πάλμερ...η έρευνα δεν λέω...έχει και ένα δίκιο...όσο για την παρουσία των podcasters..είναι αρκετά ισχυρό τεκμήριο που αποδεικνύει όπως λες την εξέλιξη στον χώρο του διαδικτύου...

lo-li said...

Πόσο μου σπάνε τα νεύρα τέτοιου είδους έρευνες.."Σε 10 χρόνια θα μπλα μπλα μπλα" "Μέχρι το 2020 θα μπλα μπλα"..Εγώ άλλα βλέπω όσον αφορά τα blog και νόμιζα ότι μια σχετική έρευνα θα έδειχνε ακριβώς τ' αντιθετο. Εννοείται ότι διαφωνώ κι εγώ με τον Πάλμερ. Τέλος πάντων Καλημέραααα και αγωνιστικοί χαιρετισμοί στους συντρόφους blogger!