Friday, November 24, 2006

ΗoooRNY ΒaΒΥΥΥΥΥ......

Πρίν μέρες ξεφυλλίζοντας ένα κοριτσίστικο περιοδικό, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή, το βλέμμα μου καθηλώθηκε σε ένα άρθρο που ανέλυε την τέχνη του Pole &Lap Dancing, τις μεθόδους εξοικείωσης με το σπόρ, τους τρόπους απόκτησης και εγκατάστασης του «στύλου» στην κάμαρη σας, ή όπου αλλού σας κάνει κέφι τελοσπάντων, διάφορες διευθύνσεις προκειμένου να λάβετε σχετικές πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία του είδους και φυσικά τα αγαπημένα μου e-shops απο όπου μπορείς να αγοράσεις online...poles σε διάφορα μεγέθη και χρώματα…όπως επισης lingerie underwear και DVD’s που περιέχουν τις τεχνικές για να μάθεις πως να χορεύεις «γύρω γύρω όλοι στην μέση η κολώνα».
Όντας περιέργη επισκέφθηκα τον διαδικτυακούς τόπους και τις διάφορες υπερσυνδέσεις –ή αλλιώς links… για να εφαρμόσουμε και αυτά που μάθαμε στο ECDL Core- που συνέστηνε ανεπιφύλακτα η συντάκτρια προκειμένου να ανακούφισω την δίψα μου για «μάθηση»!!! Και τι να αντικρύσω εγώ η αγνή και άπειρη χωριατοπούλα? Έχει στηθεί μιλάμε οργανωμένο κύκλωμα γύρω απο το Pole Dancing, ειδικά εις τας Αγγλίας!!! Όλοκληρο ιστορικό οδοιπορικό για το πως γεννήθηκε η ιδέα αγοράς ενός pole, στις 17 Ιανουαρίου του 2002 για την ακρίβεια ημερομηνία γέννησης , όπως επίσης και για τις άλλες χρήσεις που μπορεί να προσφέρει, χαρακτηριστικά αναφέροντας:

“Its good exercise and you' will do it, try walking past a pole without climbing it or swinging around it. Making your male visitors look like wimps when they try to climb it. They generally turn purple and slide down slowly. It makes the ladies curious and you'll get many more lady visitors. There's a good chance that you'll get to see the tits of all your mates girlfriends, and it’s cheaper than a hot tub. Kids love a pole, to mess around with…” ΜΜΜΜ ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ!

Παρακάτω διαπίστωσα οτι υπάρχουν και ένα σωρό σχολές που παραδίδουν μαθήματα σε διάφορες πόλεις all over USA, Great Britain and Paris, για άντρες και γυναίκες αρχάριους/ες και μη, διάρκειας 6 εβδομάδων και με κόστος 135 λίρες!!! Κορίτσια τρέξτε τρέξτε να αγοράσετε εξοπλισμό γιατί απο Δευτέρα ξεκινάμε προπόνηση, τι γυμναστήρια και μαλακίες!Λεπτομέρειες για τα ανήσυχα πνεύματα εδώ: http://www.mypole.co.uk/index.htm. Περαιτέρω πηγές αναφέρονταν σε ρουχισμό pole dancing, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα εσώρουχα leather& PVC και τα Fantasy costumes: http://www.pleasurewear.co.uk/main/index.php?cPath=22. Γενικώς και ειδικώς δεν θέλω να σχολιάσω τα 30ποντα υποδήματα!!! Επιπλέον αναφορές σε events and competitions παρουσιάζοντας την Miss Pole Dancer 2006, προσκυνάτε αγόρια!!!Για οφθαλμόλουτρο εδώ http://www.mypole.co.uk/misspoledanceuk2006.asp. Και τέλος επειδή είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι οι άνθρωποι με το φαινόμενο της ανεργίας που πλήττει τις μεγαλουπόλεις προσφέρουν και κενές θέσεις εργασίας! Respect!!!
Για τους/ τις λάτρεις του Lap Dancing τώρα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας προτρέπει να ελευθερώσουμε την σέξυ, lap dancing ντίβα που όλες μας κρύβουμε μέσα μας αγοράζοντας τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Και αναρωτιέμαι εγώ η άξεστη, αν έχεις τον άντρα και έναν καναπέ/ καρέκλα/ σκαμπό ή whatever τι άλλο μπορεί δηλαδή να χρειάζεται? Και μου απαντάει: «Που πάς κυρά μου ξεβράκωτη στα αμπέλι;». Χωρίς το detailed manual με όλες τις κινήσεις στις οποίες θα πρέπει να λικνιστεί το κορμί σου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! Ο εξοπλισμός περιέχει επίσης μια dance καλτσοδέτα ...και το καλύτερο έρχεται...κρατηθείτε... One hundred Dance Dollars...yeah babyyyyyyy…για να της/του πετάς στα μούτρα ή για να της/του περνάς μέσα απο το εσώρουχο την ώρα που σε διεγείρει με τις χορευτικές του/της ικανότητες...ξέρεις εσύ!!!Δείτε εδώ http://www.peekaboo.co.uk/product_info.php?products_id=132 και εδώ http://www.peekaboo.co.uk/product_info.php?cPath=44&products_id=134
Λοιπόν επειδή φτιάχτηκα τώρα λέμε..σας αφήνω γιατί έχω πολύ δουλειά για το σπίτι...τς τς τς

3 comments:

Anonymous said...

Αν το αποφασίσεις πάντως δέχομαι να κάνω τον θεατή/κριτή... :D

p.s Έχει και για άντρες είπες...;

Anonymous said...

Όπως ανακάλυψα έχει έρθει και στην Ελλάδα! χεχε http://clubs.pathfinder.gr/poledancing

Unknown said...

exoun perasei sxedon 4 xronia.. telika ti ekanes me to pole dancing?