Friday, January 30, 2009

Συναρμολόγηση

"...απλά βάζεις κάποιες φορές δοκιμαστικό λαμπάκι στο βλέμμα των ανθρώπων, αν ανάψει ξέρεις πως τους θέλεις δίπλα σου, όμως κάποιες φορές αν σκαρφαλώσεις στην αξιοπρέπεια σου και πηδήξεις μετά απότομα...θα δεις ότι αυτό το δοκιμαστικό λαμπάκι μάλλον βραχυκυκλωμένο ήταν. Αυτό που λέω μοιάζει βαρύ, ίσως να'ναι ασήκωτο όμως...δεν παύουν όλες οι ιστορίες, μικρές ή μεγάλες, να ξεβάφουν και να αφήνουν αποτύπωμα"

έτσι μου είπες και με καληνύχτισες...

όπου και αν είσαι...

Thursday, January 22, 2009

Monday, January 19, 2009

Τώρα αυτό πως να στο πω...





You are a splendid butterfly
It is your wings that make you beautiful
And I could make you fly away
But I could never make you stay
You said you were in love with me
Both of us know that that's impossible
And I could make you rue the day
But I could never make you stay

Not for all the tea in China
Not if I could sing like a bird
Not for all North Carolina
Not for all my little words
Not if I could write for you
The sweetest song you ever heard
It doesn't matter what I'll do
Not for all my little words

Now that you've made me want to die
You tell me that you're unboyfriendable
And I could make you pay and pay
But I could never make you stay

Thursday, January 15, 2009

Oξυγόνο@Live









Στο Οξυγόνο Live της οδού Κορυζή πραγματικά οξυγονώνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος, μην σου πω ολόκληρο το κυκλοφοριακό σου σύστημα…αλλά να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για αυτό που θα επακολουθήσει. Tip της βραδιάς: πολλές βαθιές αναπνοές για να αντέξεις το γέλιο!!!
Η ομάδα «ΠΡΟΒΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑ» παραμένει στον τόπο του εγκλήματος και σας υποδέχεται με δυνατό χιούμορ, σουρρεάλ διαλόγους, καμμένο attitude και βαρύ υβρεολόγιο δια στόματος Μουζουράκη να «εξοστρακίζεται» προς όλες τις πλευρές, και όποιον πάρει ο …Φρουρός. Η σύνθεση αφοπλιστική: Γιώργος Μυλωνάς, παιδί της Lyra Records, άλλοτε συνοδοιπόρος του σχήματος του Σταυρού του Νότου και παλιός φίλος του Στάθη Δρογώση, ερμηνευτής του παιχνιδιάρικου «Άσε ένα ψέμα» -ύφους και στυλ Ζακ Στεφάνου- επιδεικνύει το ταλέντο του αξιέπαινα στην σκηνή.
Ο δεύτερος "καμμένος" της Lyrο-παρέας, είναι ο γνωστός Ήρωας– και για όσους έβλεπαν Singles- Τζάμπα. Βαθύ μπλε, γαλάζιο βλέμμα, βαριά φωνή Σαββοπουλική, σαν βρυχηθμός πλανάται στην καπνισμένη ατμόσφαιρα. Σατιρικός, πληθωρική παρουσία, επιβλητικός showman, ίσως λιγάκι υπερβολικός όμως, τα αστεία του προκαλούσαν οχλαγωγία από γέλια και χειροκροτήματα αλλά και κάποια δόση αμηχανίας. Η επιλογή των τραγουδιών χρωμάτιζε με ευφορία τις καρδιές μας, με θετική σκέψη και αντοχή τους χάρτες του μυαλού και της ψυχής μας, αλλά εγώ συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι δεν υπήρξα για πολύ . Κινήθηκαν, κυρίως, στα μουσικά χνάρια των καινούριων τους άλμπουμ. Για τον λόγο αυτό, εάν δεν είσαι φαν, μην εκπλαγείς. Οι μουσικές αναπνοές ήρθαν αναπάντεχα από την όμορφη φωνή της Ηλιάννας Τσαπατσάρη και του Κώστα Μαδεμλή (ο κιθαρίστας της ορχήστρας που πλαισιώνει το σχήμα).
Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος.
Κυρίες και κύριοι, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τον Guest Star των Προβατοκομματιών, τον ζοφερό, στυγνό μπάτσο του L.A.P.D., τον πολυδιάστατο, πολυμήχανο, πολυτάλαντο Γιώργο Χρυσοστόμου!!!
Η ξεκαρδιστική νότα της βραδιάς… στην ταστιέρα της κιθάρας μου, δεν την έχω βρει ακόμη, γαμώτο μου. Η εκφραστικότητα, η μίμηση, η θεατρικότητα, ο συγχρονισμός, η κίνηση…θεωρώ ότι είναι κάποια από τα στοιχεία που ενσαρκώνει επιδέξια ο Γιώργος πάνω στην σκηνή, γιατί του βγαίνουν αβίαστα. Δάκρυσα από τα γέλια και μαζί μου ένα κατάμεστο Οξυγόνο. Ενώ φαινόταν πολύ κουρασμένος όταν τον συναντήσαμε αρχικά, κατάφερε να δώσει παλμό στη νύχτα μας. Στο τέλος λοιπόν, έλαβε το πιο βροντερό, το πιο κεραυνοβολημένο χειροκρότημα γιατί το άξιζε, τελικά, περισσότερο από όλους. Δεν πρέπει να χάσετε το σόου, ούτε να το σκέφτεστε…βουυυρρρρρρρρ

Friday, January 09, 2009

Troy