Tuesday, April 22, 2008

Earth Day


Mαζί με τον αγαπητό μας φίλο και συνάδελφο blogger dilated, σήμερα ο πλανήτης Γη έχει τα γενέθλια του και σβήνει τα πολύχρωμα κεράκια του με το κεράσακι στην τούρτα να έπεται (μην με ρωτήσετε τα πόσα κλείνουν είμαι διακριτική) !!!

Χρόνια σας Πολλά παιδιά!!!
Αναρωτιέμαι λοιπόν... τι απολογισμό θα κάνει ο κακομοίρης ο πλανήτης για τα χρόνια που πέρασαν...και τσουπ ιδού το κερασάκι να κορυφώνει το σενάριο...
Πόσο διασκεδαστικό όμως είναι πραγματικά να διαβάζεις για μια τέτοια ημέρα ενώ ταυτόχρονα πέφτουν βροχή οι "κόκκινες κάρτες" από τον ΟΗΕ για την Ελλάδα!

"Η χώρα μας είναι η μόνη ανάμεσα σε 141 κράτη που αποβλήθηκε από τα κριτήρια Κιότο, καθώς δεν έπεισε για την εγκυρότητα του συστήματος μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έλαβε μέτρα παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του επίτροπου Περιβάλλοντος Σταύρου Δήμα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με διασυρμό.Η Ελλάδα έχει προθεσμία 3 μήνες για να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σύστημα."

Pas mal ...pas mal...

πόση ταπείνωση και εξευτελισμό μπορεί να αντέξει πλέον αυτή η χώρα!!!



Thursday, April 17, 2008

This is venom!!!



Feel the poison of change in me
All that I'll ever be
Comes back
Crushing on into me
Here it comes again

Tuesday, April 15, 2008

Άνοιξη της Ευρώπης


Η Άνοιξη της Ευρώπης είναι μία ετήσια εκδήλωση που ενθαρρύνει τα σχολεία να κρατήσουν στο ημερολόγιό τους μία ή περισσότερες ημέρες για να οργανώσουν εκδηλώσεις που εστιάζουν στη συζήτηση, την αλληλεπίδραση και το στοχασμό σε Ευρωπαϊκά θέματα. Η Άνοιξη της Ευρώπης είναι μία ευκαιρία για τους νέους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί στην Ευρώπη. Για να μπείτε στο νόημα διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ . Επίσης αν είσαι μαθητής Δημοτικού, Λυκείου ή Γυμνασίου και διαβάζεις αυτό το μπλογκ, και πολύ καλά κάνεις (λέμε τώρα), ρίξε μια ματιά σε αυτό το site...μην αργείς, ανοίγετε μπροστά σου μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του blogging!!!!

Cheers mate!!!

Wednesday, April 09, 2008

Tuesday, April 08, 2008

Χείρα Βοηθείας...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει τη χορήγηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα ενίσχυσης συνολικού ύψους 89,7 εκατομμυρίων ευρώ για την αντιστάθμιση μέρους των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, το καλοκαίρι του 2007. Σύμφωνα με την εν λόγω πρόταση που υποβλήθηκε στην αρμόδια για τον προϋπολογισμό αρχή (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Συμβούλιο), η χρηματοδότηση θα διατεθεί αμέσως μόλις δώσει την έγκρισή της η εν λόγω αρχή. Η επιχορήγηση θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των δαπανών που προκλήθηκαν από τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, όπως υπηρεσίες διάσωσης, παροχή προσωρινής στέγης, καθαρισμός των πυρόπληκτων περιοχών και αποκατάσταση της λειτουργίας των βασικών υποδομών.
...άντε να δούμε

Sunday, April 06, 2008

La CuCaRaCha...


...και αυτή είναι μόνο η αρχή της ιστορίας της περιβόητης Κατσαρίδας με το όνομα "Ιωάννα" που φώλιασε στην καρδιά μας μόλις χτες...και από τότε γαργαλάει τις αισθήσεις μας...λόγω ανελειμένων υποχρεώσεων, η συνέχεια της πολυτάραχης ζωής της έπεται στις οθόνες του pc σας...