Friday, March 30, 2007

Death is the road to awe...

Δεν μπορώ να μιλήσω...κρεμιούνται οι λέξεις από τα χείλη, κάτι μεγαλειώδης θέλουν να σου πουν αλλά δεν μπορούν να στεριώσουν...γιατί κάθε φορά που το βλέπεις πνίγεσαι σε κλάματα και αναφιλητά!Είναι η δεύτερη φορά που είδα την ταινία μέσα σε λίγες μέρες...
δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ στο ορκίζομαι...και τώρα πάλι δεν έχω κάτι να γράψω αλλά μόνο να αισθανθώ, να αφεθώ, να βυθιστώ στην αέναη ομορφιά και θλίψη αυτής της ταινίας...αυτό θέλω...10 λέπτα απο την ταίνια...ρούφα την ...και εμένα άφησε με να βυθιστώ... έτσι τελειώνει το κεφάλαιο...για μένα...


Ζarathustra strikes again...


Καλά το ότι έχω γίνει δημόσιο μνημείο, έκθεμα και τα λοιπά...το ήξερα έδω και καιρό...γνωρίζω ότι με θαυμάζει ο κόσμος και οτι με προσκυνάει όποτε βρεθώ μπροστά του...γιατί πάνω από όλα είμαι και μετριόφρων άνθρωπος...αλλά ότι θα με κάνανε και προβολή μέσω slights σε μαγαζί αθηναϊκό κάπου στην οδό Κολοκοτρώνη δεν το περίμενα...μα έχω τόσους πολλούς φαν πια που δεν μπορώ να τους κρυφτώ!Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζειειειει.....Που λέτε, με το που αντιλήφθηκαν οτι βρισκόμουν στο χώρο τους...για να με τιμήσουν πετάξαν το όνομα μου στον τοίχο μέσω προτζέκτορα...έτσι για το καλωσόρισμα βρε παιδί μου...πωπω με σκλαβώσατε σας είμαι ευγνώμον για την προσήλωση σας στο όνομα μου και σε όλα αυτά που πρεσβεύω αλλά πως να το κάνουμε τώρα...χαλαρωωωωωωωωωώστε μωρέ και σεις λίγο....πολύ witty πάντως δεν μπορώ να πω!σας ευχαριστώ!


Υ.Γ. μια επισήμανση όμως... να μην επαναληφθεί εεεεεεε και τα σπάσω όλα...έχετε κάνει ορθογραφικό λάθος στο zarathustra ....για να μην πω οτι του @@@ την μάνουλα και ακουστώ σαν τραμπούκος!άντε γειά!

Friday, March 23, 2007

Star(stalker)!!!


Kάθε βδομάδα διαβάζουμε με τον Κώστα το Stardust του Πανόπουλου και το Lifology της Αργυράκη (Αthens Voice και Lifo αντίστοιχα) και σκάμε στα γέλια γιατί έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής...όχι τον κλασικό πάντως...Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ...υποτίθεται ότι εμείς δεν πιστεύουμε σε ένα σωρό εικασίες που αραδιάζει τώρα ο κάθε τυχάρπαστος ...που αποκαλεί και τον εαυτό του αστρολόγο!

Τι κάνεις όμως όταν τους τελευταίους τρείς μήνες δεν έχει πέσει έξω ούτε λέξη στις προβλέψεις του/της...εγώ το έχω πει προ πολλού...κ.Πανόπουλε γνωριζόμαστε από κάπου, σε κάποια άλλη ζωή ίσως? Πότε θα πάψετε να καραδοκείται την ζωή μου...νιώθω σαν μαλάκας, λες και πήρα την θέση του Τζιμ Κάρευ στο Truman Show και ότι κάποιος είναι εκεί πάνω, με παρακολουθεί και ξεκαρδίζεται στα γέλια!Διαβάζοντας λοιπόν για μια ακόμη φορά το ζώδιο μου κοκκάλωσα...γούρλωσα τα μάτια και αποδέχομαι την μοίρα...αφού έτσι το θέλετε κ.Πανόπουλε θα σας δώσω αυτή τη χαρά να βγείτε και πάλι θριαμβευτής...ναι λοιπόν πέσατε και πάλι μέσα...για να δούμε που το πάτε ...που θα πάει αυτή η βαλίτσα...άντε να δούμε!

YΔΡΟΧΟΟΣ (20 Iανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

H ευγενική υποχώρηση/υποταγή/υποτέλεια (συνέχισε με οποιαδήποτε λέξη έχει ως πρώτο συνθετικό της το πρόθεμα «υπό») που περιμένουν όλοι από εσένα είναι ανυπόφορη κι έχει και τα όριά της. Bεβαίως η δουλειά (ή ο εξαναγκασμός) που έχεις κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, συμβιβάζοντας τα θέλω σου με τα θέλω των άλλων και τους στόχους σου με τους στόχους των άλλων, σε έχει εκπαιδεύσει στην ταπεινοφροσύνη αλλά κι έχει βαθύνει τη δέσμευσή σου να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. O Άρης, για ακόμα μια εβδομάδα στο ζώδιό σου, σε βάζει να ανατινάξεις γέφυρες, να ισοπεδώσεις σχέσεις που δεν λειτουργούν, να πεις αντίο σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος/η. Kι όμως, όταν επάνω στο άλογο είσαι έτοιμος/η να σηκώνεις το χέρι για να αρχίσει η έφοδος, ξαφνικά ο Ποσειδώνας σού δημιουργεί παράλυση, η φωνή δεν βγαίνει από το στόμα, το άλογο πέφτει στο χώμα από αδικαιολόγητη κούραση και η μάχη φαίνεται μάταιη. Tότε, η μόνη σου επιλογή είναι και πάλι ο συμβιβασμός - ναι, το σύμπαν θέλει να σε αλλάξει τελείως.


Τι να πω τώρα...να ουρλιάξω?

Thursday, March 22, 2007

Προτάσεις της Ημέρας!!!

New discoveries.... and i amvery glad about it!
Χτυπήστε τα παρακάτω links...μουσικά sites ...και ενδυματολογικές προτάσεις για dark ψυχές...






Black n' Rose
Lost in music
MusicTraveler

So before I end my day, remember..



Never thought you'd make me perspire.
Never thought I'd do you the same.
Never thought I'd fill with desire.
Never thought I'd feel so ashamed.

Me and the dragon can chase all the pain away.
So before I end my day, remember..

......................................................
Never thought I'd have to retire
Never thought I'd have to abstain
Never thought all this could back fire
Close up the hole in my vain

Me and my valuable friend
can fix all the pain away
So before I end my day
remember...

Never thought I'd get any higher
Never thought you'd fuck with my brain...
Never thought all this could expire...
Never thought you'd go break the chain.......
.............................................................................

Friday, March 16, 2007

Η Μαγική Πόλη...

Έλα ντε ρε Ψαριανέ!!!!! Πες τα Χρυσόστομε! Μα από το πρωί αναρωτιέμαι και κάτι με τρώει όπως και εσένα!
Σας πετάω το μπαλάκι και σας κάνω την εξής ερώτηση!
Χτες δεν έγινε κάποιο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που είχε και την μεγαλύτερη προσέλευση από ποτέ? Πως είναι δυνατόν λοιπόν οι ειδήσεις και τα δημοσιογραφικά δελτία να ισχυρίζονται ότι χωρίς ένταση και επεισόδια ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας χτες η πορεία ?Έγινε κάποιο μαγικό?
Και ρωτάω η καημένη γιατί δεν είδα να καίγονται ούτε εθνικά σύμβολα, ούτε κουβούκλια να σπάνε, ούτε συλλήψεις να λαμβάνουν μέρος, ούτε βρομόξυλο να ρίχνουν στους ανυποψίαστους φοιτητές, ούτε να καταστρέφουν μια ζαρντινιέρα βρε παιδί μου…τίποτα …το παραμικρό δεν συνέβη…
Και σαν να αρχίζω να θυμάμαι καλύτερα…Δεν είχε έρθει ο κύριος Πούτιν κυρά μου…Ο Βλαδίμηρος...ντροπή...μα τι θες να γίνουμε εντελώς ρεζίλι, να ξαπολύσεις πυρά ενώ υπογράφεται η συμφωνία Μπουργκάς –Αλεξανδρούπολη για το φυσικό αέριο?Εεεεε ποτέ!

Ατάκα Ψαριανού:
Παίρνει ο Κωστάκης τον Πολύδωρα και του λέει:
«Πρόσεξε καλά μαλάκα Πολύδωρα μην γίνει καμία στραβή και κάνεις τίποτα επεισόδια σήμερα μέρα που είναι γιατί θα σε στείλω πίσω μετάθεση στο μπακάλικο στο Χολαργό»
Και εκείνος με την σειρά του παίρνει τους κουκουλοφόρους ματατζήδες και τους λέει:
«Πάρτε ρεπό σήμερα παλικάρια, τσακώστε την γκόμενα και πάτε καμιά βόλτα στη θάλασσα»

Και ζήσανε αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα !

Μιλάμε για πολύ κάρφωμα ρε…καλά τα λέει ο τύπος!
Όλα τα επεισόδια λοιπόν όποτε γίνονται είναι κατευθυνόμενα από την ίδια την υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία! Μην ξαναλέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια, καταντήσαμε γραφικοί πια!
Και συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε…εντάξει όλα τα τσιράκια, είναι πλέον γνωστό τι εντολές παίρνουν και από ποιους…οι υπόλοιποι όμως, οι ανεξέλεγκτοι/ αντι-εξουσιαστές… τι τους προέτρεψε και αυτούς και κάτσανε στα αβγά τους, που κάτω από άλλες συνθήκες θα είχανε συμβάλει ακόμη περισσότερο στην κόλαση… ποιος τους συντονίζει και ποιος τους υπαγόρευσε να μείνουν και αυτοί ήρεμοι? Τυχαία είναι όλα αυτά, όχι πείτε μου!

Υ.Γ. Μ' αρέσει που η ηγεσία αναζητεί και τρόπους αντιμετώπισης των κουκουλοφόρων...θέλετε να καθαιρέσετε τα ίδια σας τα παιδιά? Μπράβο πολιτισμός, δικαιοσύνη πάνω από όλα...αααααα ρε λαμόγια αι στα τσακίδια...

Thursday, March 15, 2007

Ένα λεπτό αφιέρωμα στην τεχνολογία!

Mission accomplished... η ακατανίκητη επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα...Γιατί δεν το αρνούμαι...μέρες τώρα ήθελα η καημένη να αφιερώσω ένα post στον λιλιπούτειο θησαυρό που απέκτησα ένα μήνα πρίν! Και ο λόγος περί iPod Shuffle 1GB...η Apple σας παρουσιάζει το 15 γραμμαρίων υψηλής τεχνολογίας gadget, αποκλειστική προσφορά...δώρο του beloved geek Dilated!Toν ευχαριστώ πολύ...και δημόσια!

Το iPod Shuffle αφήνει το πλαστικό κατά μέρος για χάρη του μετάλλου, διαθέτει κλιπ ασφαλείας που επιτρέπει ανάρτηση στη ζώνη ή την τσέπη σας. Μη σταθείτε στις μικρές του διαστάσεις. Το γεγονός ότι είναι το πιο μικρό MP3 player του κόσμου δε σημαίνει ότι δεν παραδίδει ανώτερη ποιότητα ήχου χωρίς παράσιτα. Το iPod Shuffle είναι επίσης εξοπλισμένο με φιλικό στη χρήση μενού.Το iPod Shuffle παραδίδεται με το δικό του σταθμό υποδοχής, που συνδέεται στη θύρα USB του MAC ή του PC σας. Έτσι, η μουσική σας μεταφέρεται εύκολα μέσω iTunes στο MP3 player σας. Ομοίως, ο σταθμός υποδοχής προσφέρεται και για την επαναφόρτιση της μπαταρίας του iPod σας. Εκτός από δυνατότητα αποθήκευσης 240 τραγουδιών χάρη σε ενσωματωμένη memory flash, το iPod Shuffle διαθέτει αυτονομία 12 ωρών συνεχούς ανάγνωσης. Είμαι πολύ υπερήφανη για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος...επίσης ο μουράτος του σχεδιασμός μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας...εξ ου και όταν το λανσάρω με ύφος 100 καρδιναλίων, γαλαζοαίματη και έτσι, πετάω απο την χαρά μου...άσε που οι ατελείωτες, βαρετές ώρες στα λεωφορεία...μετατρέπονται σε ένα pleasant trip!!!

Και μιας και μιλήσαμε για τεχνολογία, πράγμα πολύ σπάνιο για το blog μου, θέλω να επισημάνω κάτι που διάβασα στο περιοδικό Soul και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Εσείς εκεί έξω, όλοι οι κάτοχοι video games Nintendo Wii γνωρίζατε την ύπαρξη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού "Bob Ross-The Joy of Painting"? Τον Μάρτιο του 2006, η Bob Ross Inc. ανακοίνωσε την χορήγηση νόμιμης άδειας των πνευματικών της δικαιωμάτων με σκοπό την δημιουργία ενός video game βασισμένο στην καθημερινή εκπομπή του εκλειπόντος απο την ζωή, ζωγράφου Μπομπ Ρος! Αρχικά η AGFRAG Entertainment Group αναλαμβάνει να προμοτάρει το προιόν και να αναπτύξει την ιδέα για PC, για το Nintendo DS και την τρίτη γενιά video games console της Νintendo, το Wii. Στην πορεία βέβαια η συγκεκριμένη εταιρεία εγκαταλείπει το project και η Βοb Ross Inc. αναθέτει το πλάνο σε κάποια άλλη υποθέτω, το όνομα της οποίας αγνοείται...μάλλον δεν γνωρίζω για την ακρίβεια!

Ευκαιρία λοιπόν για όλους τους επίδοξους καλλιτέχνες να επιδοθούν σε μαθήματα εικαστικών... "το χειριστήριο της παιχνιδοκονσόλας Wii, με την ικανότητα του να αντιλαμβάνεται τον τρισδιάστατο χώρο, λειτουργεί ως ηλεκτρονικό πινέλο, μεταφέροντας έτσι την κληρονομιά του Ρος στην ψηφιακή αιωνιότητα"!

Saturday, March 10, 2007

Πλήξη,ανία,βαρεμάρα...

Κάποια ψυχή μου λέει "εεε αφού είσαι στα down σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, δεν έχεις την διάθεση να γράψεις κάτι βρε παιδί μου, υιοθέτησε την γνωστή σου τακτική...βάλε ένα video clip..."
θα το πω ξανά και ξανά ...
αυτό συμβαίνει όταν η μουσική σε γεμίζει περισσότερο απο όλες τις λέξεις του κόσμου γραμμένες σε ένα word document...η διάθεση μου σήμερα έχει όρεξη για μια νεκρική σιγή...για έναν επιτάφιο...
Confusion will be my epitaph...As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh...
But I fear tomorrow I'll be crying...
Yes I fear tomorrow Ill be crying
...είναι η τέταρτη φορά που το ακουώ...αφιερωμένο